Facebook

Beoordelingen van Sushi Traiteur Heemstede

Recente recensies van Sushi Traiteur Heemstede

5 sterren na 120 reviews

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi's 😋

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg goed. Bestelling waardeloos. Bestellen groot krijgen klein. Vragen vriendelijk extra saus krijg je niet. Of doe standaard voldoende saus er bij. Het is erg jammer want er is altijd wel iets mis. Het lijkt er op dat lezen wat moeilijk is.

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, vers de beste in de regio, daar rij ik graag 20 km voor om af te halen.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een eerste ietwat mindere ervaring, ivm bezorgen; ECHT SUPER en netjes opgelost door de manager, die mij heeft terug gebeld! Waarvoor echt dank! De sushi was wederom erg lekker! Bedankt voor de goede service!!

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker sushi en dumplings. Netjes op tijd bezorgd. De soja saus is erg zout. Voor mij hoeven er geen stokjes en soja saus bij. Heeft iedereen wel in huis. Ook de plastic groene gras decoratie mag weg. Slecht voor milieu

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en weer eens wat anders dan de standaard dingen die je overal kan krijgen. Wel vonden wij 1 cupje wasabi wat weinig voor 70 stuks sushi.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was niet lekker. Zijn we niet gewend. Niet goed gerold, zompig en geen smaak. Bezorging was wel op tijd.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig. Nu echter al de derde achtereenvolgende keer dat de bestelling te laat werd gebracht. En deze keer ook nog eens zonder wasabi, gember en zeewiersalade maar wel met 15! Zakjes sojasaus. Het kan een keer gebeuren maar na deze 3e misser toch wel teleurgesteld. De sushi was overigens wel heerlijk. Had gelukkig nog wat wasabi in huis… Jammer, sushi traiteur!

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook na de Formule 1 is Sushi heerlijk... En de bezorging was wellicht wel net zo snel als de Formule 1... Helemaal top! 👍

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Voor de 2e keer besteld. Vorige keer was de spicy tuna wel wat beter. De tonijn leek dit keer minder vers en de crunch bovenop was taai.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi's zijn geplet aangekomen , geen gezicht moet ze uit elkaar snijden , doos kennelijk te groot , heel vervelend en jammer voor het geld dat ik uitgegeven had ,ben dit niet gewend meestal perfect , ook geen stokjes meegeleverd maar dat is minder erg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen stojes, geen soyo meegeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Keurig en op tijd bezorgd.

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker maar bezorging was half uur later dan afgesproken

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Kort maar krachtig: top

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

By far de lekkerste sushi ! Wij komen er graag voor uit Hillegom om het af te halen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

goeds en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet lekker en wel duur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wachttijden lang

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heeel lekker! Voor 4 volwassen en 2 kinderen (9 &5 jaar) waren 44 stukken nog te weinig. Meer volgende keer!!

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zonder twijfel de lekkerste sushi!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten maar de logistiek is erg slecht. Ophalen in Heemstede kon, maar zou 1 tot 1,5 uur duren. Dus maar afhalen,,, maar dat bleek (ondanks op de website 19:40) tot 20:30 te duren..

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi en de garnalen waren superlekker1

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker maar het bestel proces moet beter. Tijdens de bestelling kun je een tijd aangeven dat je je eten wilt ophalen m na betaald te hebben krijg je een bevestiging via de website. Het later sturen van een mailtje dat je je eten pas 40 minuten na de bestelde tijd kunt komen ophalen kan echt niet. De.afhaaltijd moet tijdens het bestellen helder aangegeven worden en voordat er betaald is. Dan kun je namelijk nog besluiten tot wat anders als de levertijd gewoon te laat wordt.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had 2 dagen van te voren mijn bestelling doorgemaild. Toen ik op de afgesproken tijd mijn eten kwam ophalen keek men mij glazig aan. Na wat zoeken kwam het briefje met de bestelling te voor schijn. Daarna was het eten wel in 10 min. klaar. Alles was prima, behalve de Tori Kaakage, leek net te kort gebakken kibbeling.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was net als altijd heerlijk. Jammer genoeg is het nu al de derde keer dat we eten bestellen op een bepaalde tijd en dat kan dan ook volgens de website, we krijgen een e-mail bevestiging en een minuut of 10 daarna komt er een e-mail waarop de afhaal tijd ineens een half uur later is. Niet handig als je iets gepland hebt. Misschien de website beter later functioneren zodat een tijd niet beschikbaar is als het wegens drukte niet lukt om op tijd te leveren? Verder dik tevreden over kwaliteit en service.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Mss wel leuk om in de toekomst het assortiment uit te breiden.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker. We hadden echter ook warme gerechten maar die waren in een zakje verpakt. Aangezien we niet om de hoek wonen waren die gerechten koud toen we thuis kwamen. Er wordt niet gereageerd op een hierover gestuurde mail en ingesproken bericht. Niet erg klantvriendelijk!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, uitstekende sushi!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, echt een aanrader!!

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super! En deze keer extra avocado gekregen omdat dit vorige keer vergeten was. Ik heb weer genoten!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer héél erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een lieve en hardwerkende mensen werken er toch bij jullie. De druk lag hoog, hele werkblad lag vol bestelbonnen. Toch bleef iedereen vriendelijk (kunnen sommige klanten iets van leren..) en kregen mijn kinderen zelfs een zakje chips tijden het wachten. Jullie zijn geweldig!

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en heerlijk!! Presentatie mooi en verzorgd. Aanrader!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had een sushibowl. Die was erg lekker en genoeg. Ik zou hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier sushi gehaald. Maar moet zeggen dat het ons vaste adresje gaat worden. Smaak en versheid zijn top

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Teveel mayonaise en de sesamzaadje ontbraken. Niet heel enthousiast helaas.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet zo’n goede ervaring dit keer. Niet de volledig juiste bestelling ontvangen en ontbreken van soja, wasabi etc. Ze hebben het wel deels opgelost door na te komen leveren.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrassend lekkere sushi, prachtig verzorgd en op afgesproken tijd opgehaald op de Binnenweg. Goed om te weten dat we zo lekker dichtbij sushi kunnen ophalen.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 4e keer sushi besteld en weer ontzettend genoten. Vers, knapperig en smaakvol. Fijne aanwinst voor Heemstede

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was deze keer niet zoals we gewend waren,de vis,met name de tonijn was duidelijk niet vers de normaal crisoy garneringen niet crispy,en er was slechts 1 cupje zeewiersalade voor 2 porties. Zo is het geen aanrader!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi maar dan next level. Heerlijk. In drukke tijden wordt de afgesproken afhaaltijd helaas niet gehaald en sta je best lang te wachten. Maar dat doet niets af aan smaak en kwaliteit. Top!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

1 ster is niet eens genoeg. Online besteld om af te halen. Ophaal tijd al 50 min later dan in de app. Daar aangekomen wordt meegedeeld dat ze zwaar achter lopen en dat niet bekend is wanneer mijn bestelling klaar is. Eerst worden voorgaande bonnen afgewerkt en dat kan zo maar een uur duren. Gelukkig zou er contant betaald worden dus heb ik ze succes gewenst en ben vertrokken. Wat een waardeloze zaak. Nooit meer!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

wij vonden de sushi niet al te best, niet voor herhaling vatbaar

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect geregeld en buitengewoon smakelijk !

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk en oogde ook supervers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van de super verse en heerlijke sushi 🍣👌

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We're very happy the Sushi traiteur is in Heemstede. The sushi is of good quality and ordering via their website is fairly easy. Would recommend them without a doubt!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals wij het gewend zijn. Op tijd besteld en op tijd klaar om afgehaald te worden. En daarbij als kers op de taart een roos erbij (Moederdag) heel leuk idee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pokebowl! Goed gevuld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben vandaag voor het eerst hier sushi gekocht, wat een heerlijke sushi!! Zeker voor herhaling vatbaar!! 😍😍🍱🍣🍤

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi gevarieerde en heerlijke sushi box.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond t weer heerlijk. Maar wel jammer dat alle sushi kleiner wordt. De nigiri was nu echt de helft van wat ‘normaal ‘ is. En de overheerlijke rollen waren ook minder dik dan normaal. Niet nog kleinere stuks maken hoor!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, goede service

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi’s waren echt top. Klein verbeter puntje voor de volgende keer is zorgen dat de klant niet hoeft te wachten op zijn bestelling. Personeel iets beter communiceren met de gast

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! De beste Sushi van de omgeving, iedere keer weer een feestje!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

2e keer dat we hier de classic box besteld hebben. Doorgaans bestellen we bij de andere locatie op de Zandvoortse laan. Daar altijd vers ; hier duidelijk (zichtbaar) wederom niet. Zeewier was taai, droog en de zalm en tonijn weinig kleur en smaak. Het was duidelijk dat dit al veel eerder was klaargemaakt. Voor dit bedrag 44€ mag je anders verwachten. De sashimi, apart besteld,was gelukkig wel vers .. Volgende keer bestellen bij de andere locatie voor ons ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekker gegeten! Zalm spiesjes, edame boontjes en de Gyoza kip waren heerlijk evenals de sushi met name de: rainbow roll, wagyu roll en Tori karaage roll zijn deze aan te bevelen. Ik verhouding met andere “goede” restaurants wel erg duur. 50% duurder dan andere is het absoluut waard, maar dit kost meer dan het dubbele.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Poké Bowl zalm large besteld. Goed gevuld, meer dan genoeg.....heerlijk!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren teleurgesteld over de kwaliteit De tempura op de sushi was niet vers maar erg taai. Vis was erg dik gesneden met op de onderkant van de zalm nog huid. De waygusushi was flauw. We hebben voor de eerste keer bij jullie besteld helaas was het niet naar wens

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom dé reden bevestigd waarom wij altijd bij de Sushi-Traiteur onze ‘sushimaaltijden’ halen; perfect op smaak! Vers van de sushi Chef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was een half uur te laat klaar. De porties zijn klein, maar wel lekker.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, al vonden wij de pokobowls weinig gevarieerd. Alleen de topping (kip, zalm, tonijn, vega) varieerde maar de rst niet. Vooral opvallend bij de vega, nogal kaal.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer Héérlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit keer een Red Orchids Box 52 stuks besteld. Voor met zijn 2tjes best veel, maar wederom genieten!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, mooie variatie en geraffineerde smaakcombinatie. Het was ook mooi opgediend in de schaal.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

we hadden garnalen besteld en loempia's gekregen. ze smaakten wel lekker

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker En ondanks de drukte kwamen ze er zelf achter dat ze iets vergeten waren mee te geven en hebben dat meteen thuis gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en mooi van smaak. Geweldig lekker! Vaste klant geworden!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Van begin tot einde pure verse smaak!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi waren heel vers en verrukkelijk van smaak. Dumplings ook aanbevolen! Ik bestel binnenkort weer!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op de site staat: 15% korting. Krijg ik die? Nee: dat moest nog even op de site gewijzigd worden. Niet netjes hè. Wel goed gegeten trouwens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, op tijd en voor herhaling vatbaar! Grt E Verbeem

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De Heerlijkste Poké Bowls 😀

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere poke bowls met zalm en kip afgehaald. Smaakte weer super. Alleen valt het me op dat ik weer zo’n 10 minuten moest wachten voor de bestelling klaar was toen ik het op de aangegeven tijd kwam halen.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker zoals altijd!!! (Moest even wachten want het was erg druk)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhalen was een beetje rommelig en mijn bestelling was om 19:00 uur nog niet klaar. Er was goed gekeken naar mijn opmerking over allergie. Het eten was super en heel smaakvol. Twee tips: nooit koude sushi met rauwe vis op warme gerechten.zetten. En een persoon voor laten staan voor de binnenkomende klanten zodat ze zich welkom voelen. Maar nogmaals de sushi en biefstuk met ponzusaus waren top.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en gevarieerd! Snel voor herhaling vatbaar👍

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, super verse sushi ! Echt topkwaliteit

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalige broodjes, echt een aanrader!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals we van jullie gewend zijn: wederom verrukkelijk!! Dank en tot de volgende keer!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond klaar op de afgesproken tijd. Kwaliteit soshi was goed. Heerlijk gegeten. Volgende keer weer.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en eerlijk

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben 40 minuten moeten wachten terwijl we een afhaaltijd hadden afgesproken. Verder gevraagd schaaldieren apart te houden hetgeen wel gedaan is, maar zou volgende keer voor de handigheid er wel op gezet kunnen worden. Twee keer gebeld en telefoon werd zelfs niet beantwoord. Kwam elke keer op de andere locatie uit. Wel jammer dit want de kwaliteit van de Sushi is geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker !!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk heerlijke sushi’s!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas misverstand. Opgehaald op zandvoortselaan (waar we wonen) maar bleek op binnenweg te zijn. Dus al met al halfuur later pas kunnen eten.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op de gevraagde tijd keurig klaar. de bestelde gerechten waren heerlijk en de porties meer dan voldoende. Wordt door ons zeker weer herhaald.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, mooie smaken. Echt geweldig eten. Genieten 2.0

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!