Beoordelingen van Sushi Traiteur Heemstede

Recente recensies van Sushi Traiteur Heemstede

5 sterren na 42 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Het was weer Héérlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit keer een Red Orchids Box 52 stuks besteld. Voor met zijn 2tjes best veel, maar wederom genieten!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, mooie variatie en geraffineerde smaakcombinatie. Het was ook mooi opgediend in de schaal.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

we hadden garnalen besteld en loempia's gekregen. ze smaakten wel lekker

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker En ondanks de drukte kwamen ze er zelf achter dat ze iets vergeten waren mee te geven en hebben dat meteen thuis gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en mooi van smaak. Geweldig lekker! Vaste klant geworden!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Van begin tot einde pure verse smaak!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

het was weer heerlijk!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi waren heel vers en verrukkelijk van smaak. Dumplings ook aanbevolen! Ik bestel binnenkort weer!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op de site staat: 15% korting. Krijg ik die? Nee: dat moest nog even op de site gewijzigd worden. Niet netjes hè. Wel goed gegeten trouwens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, op tijd en voor herhaling vatbaar! Grt E Verbeem

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De Heerlijkste Poké Bowls 😀

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere poke bowls met zalm en kip afgehaald. Smaakte weer super. Alleen valt het me op dat ik weer zo’n 10 minuten moest wachten voor de bestelling klaar was toen ik het op de aangegeven tijd kwam halen.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker zoals altijd!!! (Moest even wachten want het was erg druk)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhalen was een beetje rommelig en mijn bestelling was om 19:00 uur nog niet klaar. Er was goed gekeken naar mijn opmerking over allergie. Het eten was super en heel smaakvol. Twee tips: nooit koude sushi met rauwe vis op warme gerechten.zetten. En een persoon voor laten staan voor de binnenkomende klanten zodat ze zich welkom voelen. Maar nogmaals de sushi en biefstuk met ponzusaus waren top.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en gevarieerd! Snel voor herhaling vatbaar👍

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, super verse sushi ! Echt topkwaliteit

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalige broodjes, echt een aanrader!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals we van jullie gewend zijn: wederom verrukkelijk!! Dank en tot de volgende keer!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond klaar op de afgesproken tijd. Kwaliteit soshi was goed. Heerlijk gegeten. Volgende keer weer.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en eerlijk

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben 40 minuten moeten wachten terwijl we een afhaaltijd hadden afgesproken. Verder gevraagd schaaldieren apart te houden hetgeen wel gedaan is, maar zou volgende keer voor de handigheid er wel op gezet kunnen worden. Twee keer gebeld en telefoon werd zelfs niet beantwoord. Kwam elke keer op de andere locatie uit. Wel jammer dit want de kwaliteit van de Sushi is geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker !!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk heerlijke sushi’s!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas misverstand. Opgehaald op zandvoortselaan (waar we wonen) maar bleek op binnenweg te zijn. Dus al met al halfuur later pas kunnen eten.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op de gevraagde tijd keurig klaar. de bestelde gerechten waren heerlijk en de porties meer dan voldoende. Wordt door ons zeker weer herhaald.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, mooie smaken. Echt geweldig eten. Genieten 2.0

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!