Beoordelingen van Sushi Traiteur Heemstede

Recente recensies

4.0
Amanda
30 juni 2022
Ka
27 juni 2022

Sushi is prima. Sommige aan grote kant. Bezorging laatste keren prima op tijd

Michelle Meijer
26 juni 2022

Helaas viel de sushi uit elkaar en was taai. Was een teleurstelling.

Saskia
25 juni 2022

Het was weer meer dan verrukkelijk. De ene na de andere smaaksensatie.

Evelien Werner
23 juni 2022

Pokebowls waren heerlijk. Hadden alleen bij 2 van de 3 pokebowl geen dressing en bij 1 pokebowl hadden we ebi 2 stuks extra besteld en die zaten er helaas ook niet bij! Jammer!

Pieter Reijnders
21 juni 2022

Kwaliteit was matig, presentatie slordig.

Glen
19 juni 2022

Dit keer viel het tegen, omdat de sushi niet stevig was en uit elkaar vielen bij het oppakken, zodat je eigenlijk niet de hele sushi in een hap kon eten.

Wil Antoni
17 juni 2022

Goede kwaliteit en keurig op tijd bezorgd

Pepijn Simon
9 juni 2022
Jan Christiaan
8 juni 2022

Klaar op afgesproken tijd. Netjes gepresenteerd. Hele goede kwaliteit. Erg lekker.

Pepijn Simon
4 juni 2022
Alice
4 juni 2022

Bezorging was iets te laat maar de sushi was top

Joao Goncalves
29 mei 2022

Top kwaliteit en alles volgend de normen!!!

Annemarie
23 mei 2022

Was supergoed. bezorging duurde wel wat lang, ca 50 minuten, mogelijk vanwege de vele regen. Het was het wachten waard!

Elise
23 mei 2022

Goede kwaliteit en bijzondere sushi! Leuke combinatieboxen en alles perfect klaargemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kramer
21 mei 2022

1.45u moeten wachten op bezorging. Loempia’s ondefinieerbare inhoud. Poke-bowls: kip goed van smaak, verder beperkte “garnituur” op de rijst. Mwah… kan niet zeggen dat ik laaiend enthousiast ben…

Femke van der Poel
20 mei 2022

De lekkerste sushi! Echt vers en ziet er ook mooi uit.

slootmans
19 mei 2022
John
18 mei 2022
Sebastiaan Boas
15 mei 2022

Het was heel lekker maar helaas niet de teriyaki saus erbij die ik had aangevraagd, daarnaast was de mayo die al in de poke bowl zat minder lekker dan andere keren, daarnaast was het eten weer net zo geweldig als andere keren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
15 mei 2022
Annet
14 mei 2022

Een minpuntje was dat we een grote crispy chicken pokebowl hadden besteld maar een kleine hebben gekregen.

W.F van Gennip- Voogt.
13 mei 2022
Marleen schulte
9 mei 2022

Lekkere sushi maar letterlijk 1u en 45 min moeten wachten op de bestelling. Vooraf wordt dit niet aangegeven dat er zo’n lange wachttijd zou zijn, pas toen ik betaald had. Dat is wel een beetje jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rein Binnekade
6 mei 2022

Rijst was doorgekookt, niet de benodigde frisse sushi smaak. Jammer. Kreeft sneeuwt onder bij de andere smaken in de rol. Overige ingrediënten waren prima.

Sebastiaan Boas
30 april 2022
Jan Lieberton
29 april 2022

Sojasaus slechte smaak waterig wasabi 1 cupje Het eten was top

den Hartog
28 april 2022
Dirk Timmerman
28 april 2022

Zoals altijd, zeer goed en tevreden.

Nono
23 april 2022
Mihir Paranjape
19 april 2022
Theo Kroon
18 april 2022

geen

N
16 april 2022
Zandvliet
13 april 2022

Avocado zag wat bruin en de tonijn was ook wat verkleurd of alles al een tijdje klaar gemaakt was.,de smaak was wel goed. Maar de vorige bestelling die ik had zag er verder uit

NB
10 april 2022

Zoals sushi hoort te zijn en aflevering volgens afspraak. Dit was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
10 april 2022

Eten was heel lekker, maar we hebben gyoza besteld en tori karaage ontvangen die niet gaar was van binnen. Jammer!

Jan Lieberton
9 april 2022

Sojasaus in de zakjes veel te weinig

Brouwer
7 april 2022

Bezorger was iets later werd keurig gebeld dat hij onderweg was. Eten was weer zalig!

Astrid Janssen
7 april 2022

Heerlijk gegeten!😋

Van kampen
5 april 2022

Op tijd. Aardige jongen en t was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paap
4 april 2022
Mascha
4 april 2022
Van den Brink
4 april 2022

Keurig op tijd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DAGNA
2 april 2022
Jo
31 maart 2022

Altijd super lekker en vers en de bestelling kwam eerder dan verwacht extra feest

Romy
31 maart 2022

Helaas moet ik zeggen dat het deze keer echt tegenviel, wat ik normaal niet van jullie ben gewend. - de sushi kwam zeer rommelig en door elkaar geschud aan. - er miste soyasaus - de verkeerde sushi roll was geleverd. (Dit werd gelukkig wel allemaal nageleverd) Maar naast dit was de smaak ook echt niet lekker. Tonijn rook en smaakte zeer vissig en ook merkte we dat de wagyu beef echt wel anders smaakte dan normaal. Het is zonde, als je een bestelling doet van 70€ en uitkijkt naar heerlijke sushi en het helaas tegenvalt. We bestellen regelmatig bij jullie, maar deze bestelling was echt een teleurstelling. Jammer!

Soesmsan
27 maart 2022

Heerlijke verse sushi, mooi opgemaakt en stond op tijd klaar.

FS
27 maart 2022

Heerlijk en afgeleverd op de aangegeven tijd!

Eric
26 maart 2022
Bensdorp
25 maart 2022

De bezorging was 45 minuten te laat

Paul
21 maart 2022

Jullie sushi waren als altijd heerlijk. Vlak voor we aan tafel gingen kwamen we er achter dat we 1 box te weinig hadden besteld. Die werd binnen 10 minuten nadat we die bijbesteld hadden bezorgd; heel klantvriendelijk!

Jan v haaster
19 maart 2022

Heerlijk gegeten helaas was men de bestelde en betaalde Edame bonen vergeten.

Margreet Verhaegen-tijssen
19 maart 2022
Jolanda
13 maart 2022

Heerlijk eten, stipt op tijd

Antoni
11 maart 2022

Super heerlijk en goed verzorgd.

Lieberton
11 maart 2022

Was weer overheerlijk

Eef
10 maart 2022

Heerlijk! Had de saus apart erbij gevraagd en dat was perfect, zo kan je zelf weten hoeveel saus je erbij doet.

Stephan
6 maart 2022

Een aantal rollen leken niet helemaal goed gerold te zijn en vielen uit elkaar. Ze smaakte wel goed!

Caspar
5 maart 2022

Heerlijk eten, bezorging laat helaas altijd op zich wachten! De moeite waard om te wachten.

Mik
3 maart 2022

Eten met weinig liefde bereid… geen smaak aan gerechten.. Leek allemaal opgewarmd in magnetron… daardoor alles ‘sompig’ !! Is tweede keer op rij dat eten tegenviel… Verder werkt app niet goed… en werd ik niet echt verder geholpen toen ik daarover belde.. Dus voorlopig even sushi traiteur meer voor mij… Fijne avond!

Yvonne
28 februari 2022

De smaak van de sushi was matig en weinig uitgesproken. De crispy spicy tuna rol was weinig spicy en de crisp van de "cornflakes" was ver te zoeken omdat deze al helemaal zacht en taai waren. Heel veel "opsmuk" van verschillende pogingen tot soorten "gebakken krokantjes" welke wij liever niet hadden en welke energie beter in de smaak van de sushi zelf gestoken had kunnen worden en de bereiding van de sushi rijst. De Vietnamese loempia en gyoza waren wel lekker en de bezorging was keurig op tijd. De extra bestelde gember lag op zijn kant in de zak en dus zat alles in de zak onder het vocht van de gember wat het tot een vies uitpak-werkje maakte. Wij zullen hier niet nog een keer de sushi bestellen helaas.

Berna Heijink
28 februari 2022

Altijd heel tevreden! Alleen was dit keer de bezorging (te) laat. Daardoor waren de warme gerechten niet warm meer. Maar de sushi is heerlijk! En goed rekening gehouden met allergie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
20 februari 2022

We bestellen regelmatig omdat de gerechten van een hoger niveau zijn dan de concurrenten. Kwaliteit van de tonijn was helaas slecht in de laatste bestelling, dat hebben we weggegooid (een dure teleurstelling).

M. J.
19 februari 2022

Heerlijke sushi's en bezorging ook prima, mooi op tijd en dat in een vliegende storm

Robin
17 februari 2022

Heerlijke sushi, waardeloze service!

Femke
17 februari 2022

Wederom geen stokjes en geen wasabi, ik bestel bijna wekelijks bij jullle maar er is iedere x iets .sushi was ook helemaal uit elkaar en door elkaar..

Miranda
14 februari 2022

Heerlijk!!

Hans
12 februari 2022

Het bestelling zou om 19:50 komen. Om 20:27 ben ik netjes gebeld dat er een probleem was met de bezorging. Kan gebeuren. De bestelling werd om ongeveer 20:45 afgeleverd . De pokebowl was lekker, maar koud. Had van mij warm gemogen

Eveline
12 februari 2022

3 kwartier later dan vermelde bezorgtijd werd het gebracht. Totale wachttijd 1 uur en 3 kwartier …

Nina
12 februari 2022

Ten eerste meer dan 20 minuten te laat, dat maakt niet heel veel uit kan gebeuren. Maar er ontbraken meerdere dingen bij de bestelling. Ik had een pokébowl besteld mer tonijn waar extra tonijn, crispy chicken en ubi 2 stuks bijzaten, waar ik dus ook voor heb betaald. Alle extra’s ontbraken. Ook had ik een crispy chicken besteld met extra crispy chicken die ook ontbrak. Erg jammer

Lieberton
11 februari 2022

Sushi was heerlijk. Maar er was maar 1 zakje sojasaus voor 40 sushi’s. Dat is jammer want dan word het minder lekker. Wel 3 paar stokjes. Weinig toebehoren. Jammer. 1 cupje wasabi. Erg zuinig allemaal. Voor 70 euro.

Wil Antoni
6 februari 2022

Heerlijke shusi en bestelling is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tosca
6 februari 2022

Kwaliteit: prima! Bezorging: 40 min te laat en helaas (weer) onvolledig Nabezorging: heel snel In het kader van No Waste aangegeven: geen soja saus zakjes, maar toch gekregen

R
6 februari 2022

Bestelling was 75 minuten te laat. Het zou fijn zijn geweest om even (pro actief) een berichtje te ontvangen dat het later zou worden. Heb nu zelf 2x moeten bellen waar de bestelling bleef. De bestelling was ook al meerdere uren daarvoor, in de middag, geplaatst dus het nut van vooruit bestellen is me nog niet helemaal duidelijk. Het valt me op dat de kwaliteit wisselind is. De ene keer is de bestelling heel goed en dit keer was het helaas minder. Sommige rollen vielen uit elkaar en waren niet goed gerold.

Marie
2 februari 2022

Heel snel geleverd en super vers !! Sushi en poke bowl waren heerlijk. We gaan gauw weer bestellen .

Sophie
31 januari 2022
Anita Ekelschot
30 januari 2022

Bij de Pokebowl zat wederom.geen zakje gember, wasibi, zeewier en sesamdressing. 18.15 uur besteld, volgens e-mail zou de bestelling om 19 05 uur worden geleverd. Tegen 19.30 uur gebeld, zou binnen 10 minuten worden geleverd. 19.45 uur eindelijk bestelling binnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick Korsten
30 januari 2022

Wederom uitstekend, vers, heel goed van smaak, aanrader als je kwaliteit belangrijk vindt.

Portomar bv , de Jonge
29 januari 2022

we hadden de pokebowl kip en tonijn besteld. De avocado was absoluut niet rijp en veel te hard. Kwaliteit was niet wat we van jullie gewend zijn. Jammer

Piet-Hein
24 januari 2022

Genoten van de zeer smaakvolle Uramaki mix ! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
23 januari 2022

Het eten was, zoals altijd, weer heerlijk!! Maar de bij-ingrediënten, zoals wasabi, gember en zeewier ontbraken. Misschien over het hoofd gezien. We hebben ze wél gevraagd op de website die er niet klantvriendelijker op wordt. Vrij verwarrend om deze zaken als niet-gewenst te presenteren en dan zelf aan te vragen. Intentie is goed, uitvoering niet. Bestel overigens weer graag een maaltijd bij jullie!!

Gea van Oosting
23 januari 2022

Wij bestellen heel regelmatig jullie heerlijke dingen. Het enige wat ons de laatste keren echt opvalt, is dat de bestelling gewoon bijna een uur later komt. Afgelopen zaterdag was het de 3e keer op rij. Aangezien er veel mensen met Corona besmet zijn, zullen jullie misschien te weinig bezorgers hebben. Dat snappen we. Maar misschien toch een aandachtspuntje, misschien de mensen het te laten weten. Verder niets dan lof!

Coleta
22 januari 2022

Het eten was zoals altijd heerlijk!! Goede kwaliteit en de warme gerecht komen warm aan. Echt top. Helaas is de gewenste bezorgtijd ruimschoots overschreden. Er kwam al een bevestiging dat het 10 min later zou worden, okee dat kan. Maar uiteindelijk kwam het 50 min na de wenselijke bezorgtijd. Ik heb geprobeerd te bellen, maar ze waren niet bereikbaar. Een tip is om tussendoor toch contact te zoeken wanneer het eten veel later komt dan wenselijk. Even een kleine attentie voor het te laat bezorgen zou ook netjes zijn. Nogmaals het eten is echt heerlijk.

Jennie Ouwerkerk
21 januari 2022
Jan Lieberton
20 januari 2022

Super heerlijk gegeten. Lekker vers was echt goed.

Eveline
19 januari 2022

Zalige sushi!!!!!

Otto
19 januari 2022

Heerlijk en vriendelijke bezorging

Blom
17 januari 2022
Michel van Eck
17 januari 2022

Graag volgende keer sojas erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
16 januari 2022

Top sushi. Snelle levering. Mijn vaste sushi tent in Heemstede!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly van den Brink
16 januari 2022

Helaas was van alle 6 poke bowls alles door elkaar! Zag er dus heel onaantrekkelijk uit!

Annemijn
15 januari 2022
Marijke Roelofs
15 januari 2022

Nog nooit zo’n slechte poke bowl gehad Het hoort een bolletje rijst te zijn met veel verse groente en fruit.. Dit was een grote bak rijst met een dun laagje groente erop Om nooit meer te herhalen

Rick
15 januari 2022

De bestelling werd iets wat laat bezorgd, maar wij werden zeer keurig persoonlijk gebeld door de medewerkster hierover. Chapeau! Daarnaast werd het ook nog eens super netjes bezorgd door een evenzo keurige jongen ( Finn ) die ons een heerlijke maaltijd toewenste. Dubbel Chapeau !!

J. Dekkers
14 januari 2022

We bestellen regelmatig bij sushi traiteur. Bezorging was te laat (niet de eerste keer) en deel eten was niet warm. Jammer want het eten is kwalitatief goed en lekker!

Jolien
14 januari 2022

Heerlijk gegeten! 😋

Astrid Janssen
12 januari 2022

Drie verschillende gerechten deze keer, super lekker en ja… woensdag dus precies op tijd!😏

Sylvia
10 januari 2022

Geen opmerkingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivia
10 januari 2022

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid H Ph Janssen
9 januari 2022

Meer dan lekker gegeten en ja als je op zondag besteld moet je lang wachten. Gelukkig had ik leuk bezoek😏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
9 januari 2022

Eten was top! Hadden de Szechuan Beef en Kung Pao Chicken beide met Udon noodles. Keurig verpakt en goed warm toen het bezorgd werd dus zeker voor herhaling vatbaar. Eten kwam alleen bijna 45 min na de tijd in de mail, was wel een zaterdag maar wel groot verschil.

Marc
9 januari 2022

We hadden om 17.40 besteld en kreeg een bevestiging van de verwachte bezorgtijd van 19.20. Vervolgens werd het eten om 20.05 bezorgd. Het kan langer duren maar pas dan de verwachte bezorgtijd dan aan. Verder was de saus bij de Babipangang te overheersend.

Nicky
8 januari 2022

Zo vers, zo heerlijk. De beste wat ons betreft. Zeker een aanrader. Levering netjes op de afgesproken tijd.

E.Smagge
8 januari 2022

Veel te lang moeten wachten op bezorging

Henk
8 januari 2022

Super sushi

Debbie
7 januari 2022

Goedenavond, ik kan aangeven ivm tegengaan van verspilling of ik stokjes, sojasaus, gember, wasabi enz wil. Ik geef aan dat ik geen stokjes, sojasaus en gember wil en krijg ze toch. Waarom kan ik dan aangeven dat ik het niet wil? Sushi was weer heel goed en daar gaat het uiteindelijk om, dus eigenlijk geen klacht, maar een opmerking.

Nick
7 januari 2022

Het eten was er snel, vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.

Sabrina Pameijer
6 januari 2022

Beste, Helaas moet ik jullie vertellen dat de sushi vanavond duidelijk minder van kwaliteit was dan dat ik gewend ben van jullie! Ik bestel juist bij jullie voor de uitstekende kwaliteit maar de tonijn van de rainbow rol was niet vers, de Unami nigiri was ingedroogd, deze lag misschien al een tijdje klaargemaakt klaar bij jullie? De seared tonijn en de seared zalm nigiri was te erg geflambeerd, het was alsof er gebakken vis op de nigiri lag! Nou ja beetje jammer en ik denk de volgende keer 2x na voordat ik weer bij jullie bestel. Sorry maar het is niet anders, Vriendelijke groet Sabrina Pameijer

Desiree Diets
5 januari 2022

Heerlijke poke bowls besteld, prima op tijd geleverd.

Carola
5 januari 2022

De poké bowl tonijn was matig, geen mango, 2 kleine plakjes avocado, hoofdzakelijk mais, boontjes en rijst, teleurstellend. De poké bowl kip was, met bestelde extra toevoegingen, zeer naar tevredenheid.

Monique
3 januari 2022

Goede ervaring, ontzettend lekker! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid Janssen
3 januari 2022

Verschillende dingen besteld en eigenlijk was het allemaal erg smakelijk, prima op temperatuur en gebracht op de afgesproken tijd door een vriendelijke scholier! Het heeft wel wat om maaltijd op een ‘gewone’ maandag te bestellen😏👍

Rein
31 december 2021

Was prima

Anita Ekelschot
30 december 2021

Garnalenkroketjes waren lauw!!

Jeannet
27 december 2021

Heerlijk gegeten, prima sushi. Bij de schotel zat genoeg soja, wasabi, gember en zelfs bakjes zeewier bij. Wist ik niet had mij € 10,= aan zeewier kunnen besparen, nmlk 2 extra bakjes. Dus voor de volgende keer. Wij hadden nog extra garnalen kortom voor 2 pers méér dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia Florijn
24 december 2021

Was heerlijk en netjes op tijd!

Marielle
23 december 2021

Het was weer fantastisch! Smaakvolle sushi en fijne bezorging.

Heleen
20 december 2021

Echt superlekker! Maar het minimum bestelbedrag nekt ons. We bestellen meer dan nodig en het is geen eten om te bewaren. Dus eet je teveel. Heel jammer, want daardoor is de nasmaak niet top.

Nico Rusman
16 december 2021

Heerlijke verse sushi, veel smaak en mooi gepresenteerd. Ik had de fooi bij de bestelling gedaan, maar had niet het gevoel dat de bezorger dit ook wist

Hester
16 december 2021

Bezorging was later dan afgesproken maar daar was keurig tijdig over gebeld. De sushi was lekker minpuntje was dat de wasabi ontbrak. De optie om bijvoorbeeld de gember of stokjes achterwege te laten is goed idee om verspilling tegen te gaan.

Lotte
16 december 2021

De combinatie van smaken is echt heerlijk! De schaal ziet er fantastisch uit. De bezorger was netjes op tijd en heel vriendelijk.

Nicole
12 december 2021

Vorige week 2 dezelfde gerechten besteld als vandaag. De kwaliteit / bereiding vorige week was veel beter. De rendang was zacht en smolt op je tong, vandaag droog en taai. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kasper
12 december 2021

De beste sushi uit Haarlem en omstreken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne philippo
11 december 2021

Was heerlijk

Ingrid Van den Bosch
11 december 2021

Was helaas bijna koud, erg jammer. Levering was wel heel snel.

MLA Korzelius-van der Stoel
11 december 2021

eerste keer iets besteld, goed bevallen: werd boven aan de deur afgeleverd en het was lekker, zag er ook verzorgd uit

Zhu
11 december 2021

Super lekker en warm geleverd

Mirjam
6 december 2021

We hebben er heerlijk van zitten smullen! Erg goed en smaakvol allemaal

Marianne van Riet
6 december 2021

Uitstekende kwaliteit sushi! Een aanrader!

Kees
5 december 2021

Makkelijk zoeken en bestellen. Alleen vreemd dat je de dag niet kunt invullen als je niet op de dag zelf een bestelling wilt doorgeven, maar één of een paar dagen van te voren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
5 december 2021

Geen verbeterpunten. Het was weer zoals wij van jullie gewend zijn: klasse! Bezorging op tijd. Tot de volgende keer!

Roger
4 december 2021

Wederom was het top

Frans
2 december 2021

Goed verzorgt en keurig optijd

Schouten
29 november 2021

Heerlijke Sushi, net even anders dan de standaard Sushi afhaalpunten.

Marcella Engel
28 november 2021

Bestelling duurde bijna 1,5 u voordat het kwam.terwijl de verwachte tijd 50min was. Het eten is normaal heerlijk alleen nu waren de garnalen 🍤 kroketten echt koud en de 2 wagyu beef rollen echt mega taai kwam er niet doorheen. Zonde van het geld . Jammer viel mij echt tegen dit keer . Ook dat ik niet meer cash kan betalen .

Hans Neerken
27 november 2021

Super lekkere sushi..... Als ik een tip zou geven: doe een omschrijving van de sushi bij de bestelling, dan weten we wat we eten (dat heb ik op de PC besteld, maar weet ik niet meer als ik aan tafel zit).

Sylvia de Bont
22 november 2021

Was lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne Verver
21 november 2021

Het menu was anders dan op de site stond. Een deel van de sushi was heerlijk vers zoals we van jullie gewend zijn. Het deel wat niet in het menu stond en we wel meekregen leek niet vers. De sushi smaakte niet zo lekker, de rijst was droog en de vis verkleurd. Jammer!

Joao Goncalves
15 november 2021
Rein
15 november 2021
Saskia
14 november 2021

Was wederom voortreffelijk!

Koos Kooren
14 november 2021
A.D
12 november 2021
Biebs Köhne von Jaski
11 november 2021
Aris
6 november 2021

Heerlijke sushi’s!

VM
5 november 2021

Er zaten grote graten in de sashimi… Verder was het eten prima.

Frits
5 november 2021

Poke bowl was goed Hamburgers waren erg droog en smaakloos. De patat was koud. Prijs/kwaliteit totaal niet in verhouding. Niet voor herhaling vatbaar.

Andrea Moné
4 november 2021

Zoals altijd fantastisch! Wederom dank!

Marion Spronk
4 november 2021

Het was weer heerlijk!

Lotte Haumann
4 november 2021

Heerlijke sushi en precies op de afgesproken tijd bezorgd!

R Schoo
3 november 2021

Snel geleverd en erg lekker. Het was zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim
1 november 2021

De Kung Pao Kip: de groente was heerlick, maar er was weinig sauce and niet en vol smaak. Teluurstellend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
30 oktober 2021

Helemaal top!

Steve
30 oktober 2021

De beste van Heemstede en omstreken. We hebben WEER genoten.

R. Smeets
29 oktober 2021

Keurig op tijd, stelling klopte, eten was heerlijk

Lekker, maar miste wat
24 oktober 2021

Lekkere poke bowl. Ik had echter voor extra zalm behaald, maar vond niet dat er extra zalm in zat. Beetje jammer.

Goed!!
24 oktober 2021

Sushi was goed!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten en fijn op de afgesproken tijd kunnen meenemen. Goede kwaliteit prijs verhouding👍🏼

55617CWA
22 oktober 2021

De sushi's waren verrukkelijk! We gaan het zeker herhalen. Maar de bezorging was een half uur te laat en dat was voor ons bezwaarlijk in verband met kleinkinderen. Volgende keer beter.

Douglas
17 oktober 2021

Het was weer heerlijk!En oprijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Overheerlijk
17 oktober 2021
Anja
15 oktober 2021

Helaas weer te laat bezorgd. En geen telefoontje dat het later bezorgd zou worden. Wij hebben uiteindelijk 50 minuten later de bezorging ontvangen. Het bestelde was wel lekker. Maar op tijd bezorgen blijft een probleem

Nina
15 oktober 2021

De allerlekkerste sushi die ik ooit heb gegeten!! Ik rijd er voor om

Prima!
11 oktober 2021

Kwaliteit uitstekend en mooi op tijd!

IT
10 oktober 2021
Joke
10 oktober 2021

Lekker goed prima sushi.

Patrycja Jablonski
9 oktober 2021

De zalm in de poke bowl was niet lekker en niet goed gesneden (taai en vaak nog met stukken vel)

NvH
9 oktober 2021

We hadden Poke Bowls besteld. Deze waren erg lekker. Vers en goeie smaken.

Rian Waaijer
3 oktober 2021
993351QL
2 oktober 2021

Vele malen besteld en altijd dik tevreden. Dit keer een kleine misser. Geen wasabi, gember en zeewier bij de bestelling. Helaas kom je daar natuurlijk pas achter als je thuis bent. Sushi was wederom heerlijk.

⭐⭐⭐
2 oktober 2021

Uur later dan gepland gebracht

Douglas
27 september 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

82693EDL
25 september 2021

Heerlijke sushi's 😋

Mcc
24 september 2021

Kwaliteit erg goed. Bestelling waardeloos. Bestellen groot krijgen klein. Vragen vriendelijk extra saus krijg je niet. Of doe standaard voldoende saus er bij. Het is erg jammer want er is altijd wel iets mis. Het lijkt er op dat lezen wat moeilijk is.

Korsten Dick
24 september 2021

Lekker, vers de beste in de regio, daar rij ik graag 20 km voor om af te halen.

Lineke
19 september 2021

Heerlijk!

Top opgelost!! Dank ;-)
18 september 2021

Na een eerste ietwat mindere ervaring, ivm bezorgen; ECHT SUPER en netjes opgelost door de manager, die mij heeft terug gebeld! Waarvoor echt dank! De sushi was wederom erg lekker! Bedankt voor de goede service!!

25574HVU
16 september 2021

Heel lekker sushi en dumplings. Netjes op tijd bezorgd. De soja saus is erg zout. Voor mij hoeven er geen stokjes en soja saus bij. Heeft iedereen wel in huis. Ook de plastic groene gras decoratie mag weg. Slecht voor milieu

Jo
14 september 2021

Heerlijke sushi en weer eens wat anders dan de standaard dingen die je overal kan krijgen. Wel vonden wij 1 cupje wasabi wat weinig voor 70 stuks sushi.

Manuela
11 september 2021

De sushi was niet lekker. Zijn we niet gewend. Niet goed gerold, zompig en geen smaak. Bezorging was wel op tijd.

Olga Lindeman
11 september 2021

We bestellen regelmatig. Nu echter al de derde achtereenvolgende keer dat de bestelling te laat werd gebracht. En deze keer ook nog eens zonder wasabi, gember en zeewiersalade maar wel met 15! Zakjes sojasaus. Het kan een keer gebeuren maar na deze 3e misser toch wel teleurgesteld. De sushi was overigens wel heerlijk. Had gelukkig nog wat wasabi in huis… Jammer, sushi traiteur!

Michel
6 september 2021

Ook na de Formule 1 is Sushi heerlijk... En de bezorging was wellicht wel net zo snel als de Formule 1... Helemaal top! 👍

Robin
1 september 2021

Super lekker. Voor de 2e keer besteld. Vorige keer was de spicy tuna wel wat beter. De tonijn leek dit keer minder vers en de crunch bovenop was taai.

hok kwee
30 augustus 2021

de sushi's zijn geplet aangekomen , geen gezicht moet ze uit elkaar snijden , doos kennelijk te groot , heel vervelend en jammer voor het geld dat ik uitgegeven had ,ben dit niet gewend meestal perfect , ook geen stokjes meegeleverd maar dat is minder erg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

42216rfv
23 augustus 2021

Geen stojes, geen soyo meegeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

01666CFY
21 augustus 2021

Goede kwaliteit. Keurig en op tijd bezorgd.

Suzan
20 augustus 2021

Eten is lekker maar bezorging was half uur later dan afgesproken

Van Eijck
14 augustus 2021
Marc
13 augustus 2021

Kort maar krachtig: top

Heerlijk
9 augustus 2021

By far de lekkerste sushi ! Wij komen er graag voor uit Hillegom om het af te halen .

prima en erg smakelijk
8 augustus 2021

goeds en lekker

Emma
8 augustus 2021

Altijd super lekker!

Slechte kwaliteit!
2 augustus 2021

Niet lekker en wel duur

09869MSH
31 juli 2021

Het was heeel lekker! Voor 4 volwassen en 2 kinderen (9 &5 jaar) waren 44 stukken nog te weinig. Meer volgende keer!!

De beste sushi!!
31 juli 2021

Zonder twijfel de lekkerste sushi!

Lekker maar slechte logistiek
30 juli 2021

Heerlijk gegeten maar de logistiek is erg slecht. Ophalen in Heemstede kon, maar zou 1 tot 1,5 uur duren. Dus maar afhalen,,, maar dat bleek (ondanks op de website 19:40) tot 20:30 te duren..

top!
24 juli 2021

heerlijke sushi en de garnalen waren superlekker1

deels goed, deels minder
18 juli 2021

Ik had 2 dagen van te voren mijn bestelling doorgemaild. Toen ik op de afgesproken tijd mijn eten kwam ophalen keek men mij glazig aan. Na wat zoeken kwam het briefje met de bestelling te voor schijn. Daarna was het eten wel in 10 min. klaar. Alles was prima, behalve de Tori Kaakage, leek net te kort gebakken kibbeling.

Olga
17 juli 2021

Eten was net als altijd heerlijk. Jammer genoeg is het nu al de derde keer dat we eten bestellen op een bepaalde tijd en dat kan dan ook volgens de website, we krijgen een e-mail bevestiging en een minuut of 10 daarna komt er een e-mail waarop de afhaal tijd ineens een half uur later is. Niet handig als je iets gepland hebt. Misschien de website beter later functioneren zodat een tijd niet beschikbaar is als het wegens drukte niet lukt om op tijd te leveren? Verder dik tevreden over kwaliteit en service.

GB
17 juli 2021

Was weer heerlijk. Mss wel leuk om in de toekomst het assortiment uit te breiden.

Koude gerechten
10 juli 2021

De sushi was erg lekker. We hadden echter ook warme gerechten maar die waren in een zakje verpakt. Aangezien we niet om de hoek wonen waren die gerechten koud toen we thuis kwamen. Er wordt niet gereageerd op een hierover gestuurde mail en ingesproken bericht. Niet erg klantvriendelijk!

Top
9 juli 2021
hvz
9 juli 2021

Prima verzorgd, uitstekende sushi!

45522BEY
9 juli 2021

Heerlijke verse sushi, echt een aanrader!!

Goedemiddag, wij halen regelmatig jullie heerlijke sushi , maar onze bestelling van gister was allesbehalve lekker , onverzorgd, zeg maar een rommelig geheel !!! Ws was de drukte , die wij al bemerkte bij bestellen de oorzaak ! Maar het moet toch niet zo
4 juli 2021
Heerlijk!
2 juli 2021

Was weer super! En deze keer extra avocado gekregen omdat dit vorige keer vergeten was. Ik heb weer genoten!

Elly van den Brink
27 juni 2021

Was weer héél erg lekker!

Fiona Busking
27 juni 2021

Wat een lieve en hardwerkende mensen werken er toch bij jullie. De druk lag hoog, hele werkblad lag vol bestelbonnen. Toch bleef iedereen vriendelijk (kunnen sommige klanten iets van leren..) en kregen mijn kinderen zelfs een zakje chips tijden het wachten. Jullie zijn geweldig!

42647BIP
23 juni 2021

Goede kwaliteit en heerlijk!! Presentatie mooi en verzorgd. Aanrader!

Marieke Benning
20 juni 2021

Ik had een sushibowl. Die was erg lekker en genoeg. Ik zou hier vaker bestellen!

Max
20 juni 2021

Voor het eerst hier sushi gehaald. Maar moet zeggen dat het ons vaste adresje gaat worden. Smaak en versheid zijn top

Pokobowl
18 juni 2021

Teveel mayonaise en de sesamzaadje ontbraken. Niet heel enthousiast helaas.

goedemorgen!
13 juni 2021

Verrassend lekkere sushi, prachtig verzorgd en op afgesproken tijd opgehaald op de Binnenweg. Goed om te weten dat we zo lekker dichtbij sushi kunnen ophalen.

99227CUK
11 juni 2021

Voor de 4e keer sushi besteld en weer ontzettend genoten. Vers, knapperig en smaakvol. Fijne aanwinst voor Heemstede

Matigjes
10 juni 2021

De kwaliteit was deze keer niet zoals we gewend waren,de vis,met name de tonijn was duidelijk niet vers de normaal crisoy garneringen niet crispy,en er was slechts 1 cupje zeewiersalade voor 2 porties. Zo is het geen aanrader!

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
7 juni 2021

Heerlijke gerechten!
6 juni 2021

Sushi maar dan next level. Heerlijk. In drukke tijden wordt de afgesproken afhaaltijd helaas niet gehaald en sta je best lang te wachten. Maar dat doet niets af aan smaak en kwaliteit. Top!

Benja
30 mei 2021

De sushi was weer heerlijk, zoals altijd!

51064YEF
30 mei 2021

Prima

Uitstekend
24 mei 2021

Alles perfect geregeld en buitengewoon smakelijk !

lekker!
24 mei 2021
maartje
23 mei 2021

het was heerlijk en oogde ook supervers!

99850ZXJ
23 mei 2021

Weer heerlijk genoten van de super verse en heerlijke sushi 🍣👌

Garegin Ghazarian
15 mei 2021
We hebben gemoten van de sushi's. Ga zo door.
15 mei 2021
Sander van Hulst
14 mei 2021

We're very happy the Sushi traiteur is in Heemstede. The sushi is of good quality and ordering via their website is fairly easy. Would recommend them without a doubt!

50043QRD
12 mei 2021

Heerlijk! Zoals altijd

Meinster
10 mei 2021

Heerlijk gegeten, zoals wij het gewend zijn. Op tijd besteld en op tijd klaar om afgehaald te worden. En daarbij als kers op de taart een roos erbij (Moederdag) heel leuk idee.

Chantal Blom
10 mei 2021
Sanna Stoetzer
10 mei 2021

Lekkere pokebowl! Goed gevuld

Irma van Drongelen
8 mei 2021

Wij hebben vandaag voor het eerst hier sushi gekocht, wat een heerlijke sushi!! Zeker voor herhaling vatbaar!! 😍😍🍱🍣🍤

Heerlijk
8 mei 2021

Mooi gevarieerde en heerlijke sushi box.

Nathalie
7 mei 2021

Ik vond t weer heerlijk. Maar wel jammer dat alle sushi kleiner wordt. De nigiri was nu echt de helft van wat ‘normaal ‘ is. En de overheerlijke rollen waren ook minder dik dan normaal. Niet nog kleinere stuks maken hoor!!

Top
7 mei 2021

Was heerlijk, goede service

Jesse
6 mei 2021

De sushi’s waren echt top. Klein verbeter puntje voor de volgende keer is zorgen dat de klant niet hoeft te wachten op zijn bestelling. Personeel iets beter communiceren met de gast

Maria
3 mei 2021

Helemaal top! De beste Sushi van de omgeving, iedere keer weer een feestje!

Fantastische sushi, we hebben gesmuld
3 mei 2021
Annouk
1 mei 2021

Onwijs lekker gegeten! Zalm spiesjes, edame boontjes en de Gyoza kip waren heerlijk evenals de sushi met name de: rainbow roll, wagyu roll en Tori karaage roll zijn deze aan te bevelen. Ik verhouding met andere “goede” restaurants wel erg duur. 50% duurder dan andere is het absoluut waard, maar dit kost meer dan het dubbele.

Anoniem
29 april 2021

Poké Bowl zalm large besteld. Goed gevuld, meer dan genoeg.....heerlijk!

Opnieuw heerlijk gegeten
29 april 2021
47137GWM
28 april 2021

We waren teleurgesteld over de kwaliteit De tempura op de sushi was niet vers maar erg taai. Vis was erg dik gesneden met op de onderkant van de zalm nog huid. De waygusushi was flauw. We hebben voor de eerste keer bij jullie besteld helaas was het niet naar wens

Jansen
27 april 2021

Wederom dé reden bevestigd waarom wij altijd bij de Sushi-Traiteur onze ‘sushimaaltijden’ halen; perfect op smaak! Vers van de sushi Chef.

Mirjam R
26 april 2021

De bestelling was een half uur te laat klaar. De porties zijn klein, maar wel lekker.

25093YGC
26 april 2021

Prima eten, al vonden wij de pokobowls weinig gevarieerd. Alleen de topping (kip, zalm, tonijn, vega) varieerde maar de rst niet. Vooral opvallend bij de vega, nogal kaal.

Francis
20 april 2021

Het was weer Héérlijk!!

Anoniem
17 april 2021

Dit keer een Red Orchids Box 52 stuks besteld. Voor met zijn 2tjes best veel, maar wederom genieten!

61087EPQ
15 april 2021

Het was erg lekker, mooie variatie en geraffineerde smaakcombinatie. Het was ook mooi opgediend in de schaal.

voldoende
12 april 2021

we hadden garnalen besteld en loempia's gekregen. ze smaakten wel lekker

Prima gegeten!
12 april 2021

Het eten was erg lekker En ondanks de drukte kwamen ze er zelf achter dat ze iets vergeten waren mee te geven en hebben dat meteen thuis gebracht.

M.v.d.T.
11 april 2021

Heerlijk vers en mooi van smaak. Geweldig lekker! Vaste klant geworden!

J A N S E N
10 april 2021

Van begin tot einde pure verse smaak!

Super!
10 april 2021

het was weer heerlijk!

Jo
9 april 2021
Cornel
8 april 2021

De sushi waren heel vers en verrukkelijk van smaak. Dumplings ook aanbevolen! Ik bestel binnenkort weer!

Komt afspraken niet zo
4 april 2021

Op de site staat: 15% korting. Krijg ik die? Nee: dat moest nog even op de site gewijzigd worden. Niet netjes hè. Wel goed gegeten trouwens.

Fernando
4 april 2021
Goed!
4 april 2021

Heerlijk, op tijd en voor herhaling vatbaar! Grt E Verbeem

Super kwaliteit en de broodjes pork en rendang heerlijk ik zou alleen een iets steviger broodje gebruiken zoals bun
4 april 2021
Uitstekend
3 april 2021

Heerlijke sushi!

Biebs Köhne von Jaski
3 april 2021

De Heerlijkste Poké Bowls 😀

Heerlijke pokebowls
28 maart 2021

Hele lekkere poke bowls met zalm en kip afgehaald. Smaakte weer super. Alleen valt het me op dat ik weer zo’n 10 minuten moest wachten voor de bestelling klaar was toen ik het op de aangegeven tijd kwam halen.

Eefje Jacques
27 maart 2021
Eefje Jacques
27 maart 2021
Ursula Sabelis
27 maart 2021

Erg lekker zoals altijd!!! (Moest even wachten want het was erg druk)

96384yyl
27 maart 2021

Afhalen was een beetje rommelig en mijn bestelling was om 19:00 uur nog niet klaar. Er was goed gekeken naar mijn opmerking over allergie. Het eten was super en heel smaakvol. Twee tips: nooit koude sushi met rauwe vis op warme gerechten.zetten. En een persoon voor laten staan voor de binnenkomende klanten zodat ze zich welkom voelen. Maar nogmaals de sushi en biefstuk met ponzusaus waren top.

Heerlijk
26 maart 2021

Was super lekker en gevarieerd! Snel voor herhaling vatbaar👍

G.J. Rondhuis
26 maart 2021

Heerlijke, super verse sushi ! Echt topkwaliteit

Lisa
26 maart 2021

Zalige broodjes, echt een aanrader!

52656SKT
26 maart 2021

Fantastisch

Brechje Van Eijck
25 maart 2021

Het was weer heerlijk!

Chris van Egmond
25 maart 2021

Zoals we van jullie gewend zijn: wederom verrukkelijk!! Dank en tot de volgende keer!

Wim
23 maart 2021

Eten stond klaar op de afgesproken tijd. Kwaliteit soshi was goed. Heerlijk gegeten. Volgende keer weer.

59857TLZ
22 maart 2021

Heerlijk en eerlijk

Anja
20 maart 2021

Het was weer super lekker !!

95508nQQ
20 maart 2021
Heerlijk
20 maart 2021

Werkelijk heerlijke sushi’s!

Rob Vermaas
18 maart 2021

Helaas misverstand. Opgehaald op zandvoortselaan (waar we wonen) maar bleek op binnenweg te zijn. Dus al met al halfuur later pas kunnen eten.

***********************
18 maart 2021
00087PLZ
18 maart 2021

Heel lekker

Joao
31 januari 2021

Altijd goed!

Héél goed,
30 januari 2021
Peter Spek
29 januari 2021

Bestelling stond op de gevraagde tijd keurig klaar. de bestelde gerechten waren heerlijk en de porties meer dan voldoende. Wordt door ons zeker weer herhaald.

CVM
27 januari 2021
Hugo
23 januari 2021

Vers, mooie smaken. Echt geweldig eten. Genieten 2.0

Kuiper
23 januari 2021

Heerlijk!!